Jag vill rekommendera en bok; Dagbok från ditt försvinnandeDagbok från ditt försvinnande av Malin Lagerlöf.

Mina tankar om boken:

Den här boken är så himla hemsk och fin och naken och full med kärlek och sorg. Snälla läs den, den är så vacker!

Om boken från förlagets (Wahlström & Widstrand) hemsida:

Den 6 oktober 2011 befann sig Malin Lagerlöfs man, filmregissören Daniel Lind Lagerlöf, på Västkusten för att leta efter miljöer till en filminspelning. Han föll troligtvis i havet från en klippa och drunknade, men ingen vet säkert eftersom kroppen aldrig har återfunnits. Malin lämnades ensam med tre barn varav det yngsta var bara tre månader. Dagbok från ditt försvinnande handlar om vad som händer när någon en helt vanlig morgon säger hejdå, går ut genom dörren och aldrig mer kommer tillbaka. Det är en berättelse om saknad och kärlek. Men allra mest handlar det om överlevnad och om att tvingas uppfinna sig själv på nytt.
0 kommentarer

Tunneln i slutet av ljuset av Martin FalkmanJag levde mig in i handlingen och det destruktiva i boken förtrollade mig och nu sitter jag kvar här och känner; vad sjutton ska jag göra nu då? Jag vill ha mer! GE MIG MEEEER! 😁

Om boken kopierat från bokus:

"En man besatt av att döda.
En man besatt av att dö.
Vad händer när de två möts? 


Du går till jobbet varje dag men hatar det. Du ser bara mörker, inget ljus. Du är desperat och vill försvinna. Du har försökt. Du har misslyckats. Du klarar det inte.
Du hittar en annons på internet, den ger dig lösningen du letar efter: "Jag söker dig livströtta människa." Du erbjuds flera miljoner kronor för att delta i ett experiment. En miljon för varje månad du lever, därefter en säker död. Det låter bra, nästan för bra för att vara sant. Du kastar dig huvudstupa in i den nya tillvaron; miljonerna, människorna, resorna. Kvinnorna.
Snart tänker du inte lika ofta på att du vill dö.
Snart tänker du inte lika ofta på att du vill försvinna.
En dag får du ett mejl som förändrar allt. Men du vet att det är försent: du har redan skrivit avtal med en mördare. Du vet att du snart ska dö.
Tunneln blir bara mörkare. Tunneln i slutet av ljuset. Hur mycket är ditt liv egentligen värt?"

0 kommentarer